PayPal CEO bakker op om Bitcoin

PayPal-direktør Dan Schulman talte med CNBC tidligere i dag.

Han diskuterede PayPals nylige adgang til Blockchain-teknologi.
Schulman erklærede også sin faste støtte til Bitcoin.

I slutningen af ​​oktober annoncerede PayPal den nye service, der understøtter køb, besiddelse og salg af kryptokurrency med planer om at give handlende mulighed for let at acceptere og overføre Bitcoin Era til USD. Tjenesten leveres med hjælp fra Paxos Trust, en reguleret udbyder af cryptocurrency-tjenester. Mens rivaler som Square har omfavnet Bitcoin som giganten i Fintech-industrien, signalerer virksomhedens indtræden i marken ankomsten af ​​massivt øget mainstream-opmærksomhed.

Tidligere i dag talte PayPal-CEO Dan Schulman i et interview i CNBC-showet Squawk Box. Schulman talte om virksomhedens beslutning om at flytte ind på kryptovalutamarkedet samt hans personlige lidenskab for Bitcoin.

Han erklærede, at Covid – 19 markant har øget den hastighed, hvormed overgangen fra fysisk til digital valuta finder sted.

’40 til 70% af forbrugerne ønsker ikke længere at håndtere kontanter. ‚

Relaterede indlæg
Usikre handlende afventer Bitcoin-trendklarhed, da BTC / USD afviser $ 19.000 igen
Forudsigelse af Bitcoin-pris: Vil prisen nå $ 20.000, før den korrigeres ??
Bitcoinhvaler og detailinvestorer køber stadig BTC til $ 18K
Hvorfor denne parabolske Bitcoin-trend stopper ved intet andet end $ 22.000

Schulman erklærede med tillid sin tillid til kryptokurrencyens værdi som et almindeligt monetært system.

‚Det handler ikke om, hvornår og hvordan og hvordan vi begynder at se flere og flere centralbanker udstede former for digitale valutaer. Jeg tror, ​​du får mere og mere nytte med kryptokurrency. ‚

Bitcoin har oplevet en massiv stigning siden meddelelsen. På tidspunktet for interviewet blev mønten værdsat til omkring $ 18.480. Interviewet afslørede, at Schulman har en personlig investering af en uspecificeret mængde Bitcoin. Cointelegraph har for nylig hævdet, at PayPal har købt næsten 70% af al ny Bitcoin, som i vid udstrækning har fået skylden for forsyningsmangel og værdsat værdi.

PayPals kryptokurrency-tjeneste har til hensigt at flytte ind på internationale markeder så snart som 2021. Hvis det lykkes, vil flytningen se enormt øget nytte for kryptokurver inden for PayPals købmandsnetværk, en af ​​verdens største.