Bitcoin Crash kommer, men Bull Run vil overleve, siger analytikere

Prisen på Bitcoin ligner meget december 2017. Er denne gang anderledes?

Prisen på Bitcoin nåede sit højeste niveau i dag

Det er december 2017: Daddy Yankees Despacito ormede sig ind i hvert ørehul på planeten, og Bitcoin ramte sin allerhøjeste pris og toppede med ikke helt $ 20.000 – før han styrtede ned en måned senere.

Nu er det næsten december 2020, et andet globalt fænomen har grebet planeten, og her er vi igen: Bitcoin i dag brød forbi sin all-time high. Så …. når nedbrud?

”Jeg synes, det er anderledes denne gang,” sagde Simon Peters, analytiker hos eToro, til Decrypt. ”Det er ikke kun den gennemsnitlige person på gaden, der køber Bitcoin. Større institutioner, såsom pensionsfonde og hedgefonde, selv børsnoterede virksomheder investerer i Bitcoin, ”sagde han. Mange ser det som en “en hæk mod inflationen,” sagde Peters.

Denne sommer alene investerede MicroStrategy 450 millioner dollars i Bitcoin; Gråtoner, Square og PayPal snappede op gajillioner af Bitcoin, og fremtrædende rige mænd som Paul Tudor Jones og Stanley Druckenmiller sang deres ros.

Plus, sagde Peters, ser investorer nu ud til at holde fast i deres Bitcoin: ”Vi (eToro) har set en stigning på 66% af antallet af mennesker, der besidder en bitcoin-position på eToro i dag sammenlignet med december 2017, da prisen sidst ramte all-time high, ”sagde han.

Sidste gang Bitcoin nærmede sig $ 20.000 pr. Mønt, faldt prisen hårdt en måned senere

Således sagde Peters, “Bitcoin kunne fortsætte med at stige højere i år. Hvis vi opretholder den nuværende stigning, tror jeg, at vi kunne se $ 25.000 ved udgangen af året. ” Peters forudsiger, at prisen kan falde, når den når $ 20.000, da sælgere udbetaler deres midler, men den vil bryde igennem kort derefter.

”Dette er stadig Bitcoin, vi taler om,” sagde Eric Wall, investeringschef hos kryptoinvesteringsfonden Arcane Assets og tempererede Peters begejstring. ”Det er ustabilt af natur, og markedet er stadig også overfyldt med mange handlende med en kortsigtet tankegang, parallelt med den meget virkelige seriøse kapitalallokering, der foregår,” fortalte han Decrypt.

Så hvad nu? ”Når vi nærmer os rekordhøjt en anden gang, rystes de svage hænder nu ud. Jeg tror, det er sandsynligt, at vi vil knuse det denne gang, ”sagde han.

Kan vi forvente det samme denne gang? Eksperter vejer ind

Vil det gå ned? „Selvfølgelig. Bitcoin går altid ned, ”sagde han.

„Selvom bunden vil være meget højere op denne gang.“ ”Der er flere store spillere med en grundlæggende bullish langsigtet opfattelse af Bitcoin,” sagde han.

Rachid Ajaja, CEO og grundlægger af AllianceBlock, fortalte Decrypt en lignende historie. Han sagde, at „en anden buste helt sikkert er i horisonten.“ Han advarede mod spekulation, inden han fortalte os, at han er ”overbevist” om, at Bitcoin vil blive et godt alternativ til guld og en afdækning mod inflation for nye markeder.

Sagde Wall: „Vi går ikke tilbage til $ 3.000 nu, medmindre der sker noget skørt.“ Ligesom, øh, en anden bølge af coronaviruspandemien, der slår den globale økonomi til ophør.