combinatie van bullish en bearish verticale spreads

In de laatste paar berichten sprak ik over de verticale spreads in de SPY. Een vlinder of een Condor is een combinatie van http://www.optiesonline.com/ bullish en bearish verticale spreads. Er zijn vele variaties –

Een out of the money bullish positie samengesteld van alle gesprekken is een “call fly”

Een out of the money bearish positie http://www.optiesonline.com/optie24/ samengesteld uit alle puts is een “put fly”

Een naar het geld neutrale positie bestaat uit gesprekken & puts is een “Iron Butterfly”

Een vlinder met verschillende, maar guck dicht bij elkaar korte stakingen is een “split strike butterfly”

Elk van de bovenstaande met een grote afstand tussen de korte stakingen is een “condor” – condor noemen, zet condor en ijzer condor.

Alle bovenstaande meer zijn antwoord branches aan één zijde dan de andere is de “verhouding” versie. Bijvoorbeeld een put vliegen met 3 lange verticals en 2 korte verticals is een “verhouding put vliegen ‘.

Alle bovenstaande een zijde uit breder verticalen is de “gebroken vleugel” versie. Bijvoorbeeld een gesprek condor met een 1 staking breed bullish spread en een 2 staking breed dalende spread hier is een ‘gebroken vleugel call condor “.

Ik hou niet van geen naar het geld neutrale spreads, nemen ze langer om geld te verdienen en het is moeilijk om te voorspellen dat de markt zal blijven range-gebonden lang genoeg aan de winst. Dus alle “vleugel spreads” dat ik handel zijn out of the money. Als u optiesonline verwacht een markt zal een belangrijke, maar geen grote afstand te verplaatsen en vervolgens te consolideren voor ten minste enkele dagen daarna een gevleugelde verspreid kan goed werken. Hoe verder je kunt gaan uit het geld hoe beter ze zich gedragen, op voorwaarde dat je de prijs veronderstelling juist is.

Aan de oppervlakte van een vleugel spread is een korte Vega positie. Wat betekent dat als de vraag naar opties verhoogt de positie zal lijden, zodat het lijkt een slechte fit voor een dalende index markt veronderstelling zijn – maar in werkelijkheid een out of the money vleugel spread zal het goed doen, ongeacht de impliciete volatiliteit, zolang het een behoorlijke afstand van het geld in eerste instantie en de korte stakingen zijn niet te ver uit elkaar.

In mijn volgende post zal ik geïllustreerd deze ideeën met een paar voorbeelden.